Met Kindershake krijgt jouw kind alle voedingsstoffen binnen

Hebben jullie al kennisgemaakt met de Kindershake?

De Kindershake is dé lekkere en gezonde voedingsshake voor de groei en bloei van kinderen en tieners!

Krijgt jouw kind elke dag alle belangrijke voedingsstoffen binnen? Een veelvoorkomende zorg onder ouders. De Kindershake kan je hier een flink handje bij helpen en dit vele malen gemakkelijker (en ook nog eens leuker!) maken.

Bekijk hier alle Kindershake producten!

Naast het feit dat kinderen vaak liever snoep eten dan groenten, blijkt uit onderzoek ook nog eens dat de nutriëntwaarde in onze voeding met de decennia afneemt. Zo is sinds 1980 in 24 tot 51% van onze producten het gehalte van verschillende mineralen (denk bijvoorbeeld aan calcium en ijzer) afgenomen. Dit heeft onder andere te maken met een mindere kwaliteit van de aarde waarin onze gewassen groeien. Door factoren als intensieve teelten en meer gebruik van bestrijdingsmiddelen wordt de grond steeds minder vruchtbaar(1).

Je kan hieruit dus concluderen dat onze voeding ons steeds minder energie geeft. Daarbij eten kleuters in Nederland massaal te weinig groente, fruit, vis en vezelrijke voeding, blijkt uit onderzoek van het RIVM(2).

Krijgt jouw kind alle benodigde voedingsstoffen binnen?


Zoals te zien in onderstaande tabel van het Voedingscentrum heeft een kind van vier tot acht jaar elke dag o.a. 100-150 gram groenten, 1,5 stuks fruit en twee porties zuivel nodig. Vaak komen kinderen niet zeven dagen per week aan al deze hoeveelheden, op deze manier missen ze veel belangrijke voedingsstoffen.

Bekijk hier alle Kindershake producten!


Als je er zeker van wilt zijn dat jouw kind, of dit nou een moeilijke eter is of niet, voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgt is de Kindershake dé oplossing!

De Kindershake bevat veel eiwitten, vezels en 23 vitaminen en mineralen. Op deze manier draagt de shake bij aan gezonde botten en spieren, een goede focus op school & tijdens het sporten, en een gezond immuunsysteem!


Eén Kindershake (klaargemaakt met 200ml volle melk) bevat:

  • meer vezels dan twee bruine boterhammen
  • meer vitamine C dan een sinaasappel
  • bijna evenveel calcium als drie glazen melk
  • evenveel eiwitten als vier eieren
  • meer ijzer dan 400 gram spinazie
  • meer vitamine B12 dan 60 gram zalm

Daarbij bevat de shake geen toegevoegde suikers en is op smaak gebracht met echte cacao. Naast dat de shake gezond is, is hij nog lekker ook. Het zal elke keer een verwenmoment zijn voor je kind, en als ouder fijn om te weten dat je kind veel belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt.

Benieuwd naar Kindershake? Bekijk hier alle producten!


Je kan de Kindershake makkelijk aanmaken met melk, zo kan je kind genieten van een lekkere, gezonde chocolademelk als tussendoortje. Een perfecte aanvulling op de dagelijkse voeding. We willen tenslotte toch allemaal dat ons kind op een leuke manier aan alle nodige nutriënten komt?


Je kan het Kindershake poeder eigenlijk toevoegen aan wat je maar wilt. Zo bijvoorbeeld ook aan het schaaltje yoghurt dat je kind misschien wel dagelijks eet, of aan zijn of haar havermoutpap. Zo voeg je er een lekkere chocoladesmaak aan toe en krijgt je kind tegelijkertijd ontzettend veel extra bouwstenen binnen. Wees creatief en mix en match er op los!

Bekijk hier alle Kindershake producten

Bekijk hier verschillende recepten waarin je het Kindershake poeder perfect kan verwerken. Zo hebben wij hier o.a. een recept voor een snickers smoothie en gezonde choco pannenkoekjes. En wil je de portie liever wat kleiner? Halveer dan simpelweg de ingrediënten! 

De shake is bedoeld als aanvulling op de dagelijkse voeding om zo op een makkelijke manier veel extra gezonde voedingsstoffen binnen te krijgen. De Kindershake is voor kinderen vanaf 4 jaar, het product is niet bedoeld om gewicht mee te verliezen.

Ben jij benieuwd geworden naar de Kindershake? Bekijk het product met meer info op de bestelpagina!


Bronnen:

  1. Trends in bodem- en gewaskwaliteit (louisbolk.nl)
  2. Krijgt mijn kind voldoende vitamines & mineralen binnen? | IVG (ivg-info.nl)