Heeft Mijn Kind Extra Voeding Nodig Bij Het Sporten?

Bewegen is goed voor iedereen, en al helemaal voor onze kinderen! Maar moet je je kind voor, tijdens of na het sporten eigenlijk iets extra's qua voeding geven? Dit is iets dat veel ouders zich afvragen. We bespreken het antwoord op deze vraag hieronder met je!

Bekijk hier alle Kindershake producten!

Kinderen hebben over het algemeen geen extra voeding of nutriënten nodig bij sporten, zolang ze een gezond en uitgebalanceerd dieet volgen en voldoende calorieën binnenkrijgen om hun energiebehoeften te ondersteunen. Het is echter wel belangrijk om ervoor te zorgen dat kinderen voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen om hun groei en ontwikkeling te ondersteunen. Omdat het tegenwoordig voor ons allemaal lastig is elke dag aan alle nodige voedingsstoffen te komen is Kindershake hierin een perfecte uitkomst voor onze kids! Lees hier precies waarom.

Als kinderen veel sporten en veel lichamelijke activiteit hebben, kunnen ze meer calorieën verbranden en een hogere behoefte hebben aan koolhydraten, eiwitten en vetten. Het is belangrijk dat kinderen voldoende koolhydraten binnenkrijgen om hun energiebehoeften te ondersteunen en dat ze voldoende eiwitten krijgen om spieren te herstellen en te laten groeien. Vetten zijn ook belangrijk voor kinderen, omdat ze essentiële vetzuren bevatten die nodig zijn voor de ontwikkeling van de hersenen en het zenuwstelsel.

Bestel Kindershake hier!

Als kinderen moeite hebben om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen via hun dieet, kan Kindershake een mooie oplossing zijn. Heeft jouw kind deze heerlijke shake al geprobeerd?