Belangrijke Nutriënten Voor De Groei!

We willen allemaal onze kinderen zo goed mogelijk zien groeien. Voeding heeft hier grote invloed op! Het is belangrijk voor de groei van een kind dat ze in ieder geval van een aantal nutriënten voldoende binnenkrijgen, we bespreken de belangrijkste hieronder met je!

Bekijk hier alle Kindershake producten

  • Eiwitten: Dit zijn de bouwstenen van het lichaam en zijn essentieel voor de groei en ontwikkeling van het spierweefsel, botten, organen en andere lichaamsweefsels.


  • Koolhydraten: Koolhydraten zijn de belangrijkste energiebron voor het lichaam en zijn essentieel voor de groei en ontwikkeling van het lichaam.


  • Vetten: Deze hebben onze kids o.a. nodig voor de opname van in vet oplosbare vitaminen en voor de ontwikkeling van het zenuwstelsel.

    Bekijk hier alle Kindershake producten


  • Vitamines: Verschillende vitamines zijn essentieel voor een gezonde groei en ontwikkeling van kinderen, waaronder vitamine A, C, D en K. Dit zijn vetoplosbare vitamines en vind je dus vooral in vetrijke producten zoals bijvoorbeeld vette vis.


  • Mineralen: Mineralen zoals calcium, ijzer en zink zijn belangrijk voor de ontwikkeling van sterke botten, de productie van rode bloedcellen en het immuunsysteem.


  • Vezels: Vezels zijn belangrijk voor de spijsvertering en de gezondheid van de darmen.

 

Het is belangrijk voor de groei van een kind ervoor te zorgen dat je kind een gevarieerd dieet krijgt dat rijk is aan bovenstaande voedingsstoffen. Wist je dat Kindershake al deze nutriënten bevat? Zo bevat één shake o.a. evenveel eiwitten als 4 eieren en meer vezels dan 2 bruine boterhammen. Op deze manier levert de shake dus een perfecte bijdrage aan de groei van jouw kind.


En daarbij is de shake ook goed voor het immuunsysteem van je kind, lees daar hier alles over. Heb je vragen over de voeding van je kind? Neem gerust eens contact met ons op voor gratis advies!